Wat ik doe

verbinden-zonder

Verandering vanuit bezieling

Verandering is de enige constante in ons (werkende) leven. Veranderen vanuit bezieling is echter geen vanzelfsprekendheid. Zodra de gewenste koers van onze organisatie samenvalt met de persoonlijke koers van onszelf, is elke ambitie haalbaar. Dit vraagt om een proces van zelfonderzoek, openheid en moed van leiders en toezichthouders in organisaties.

Heeft u behoefte aan een duurzame verandering met draagvlak van uw team van leiders, toezichthouders, medewerkers en/ of stakeholders? Graag zet ik mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring in voor uw transitie. Bel Mail

 


Dialoog over uw vraagstuk

Zoekt u een bijzondere en effectieve manier om een complex vraagstuk met uw medewerkers en/ of relaties te onderzoeken? In een dialoog op maat begeleid ik u team of organisatie bij een betekenisvolle en passende dialoog(proces) naar de vraag in kwestie. Met garantie op collectieve en nieuwe inzichten, van waaruit u verder kunt.

Bent u geïnteresseerd in een dialoog over uw vraagstuk? Bel Mail

 


Het Kabinet voor Levend Onderzoek

Het benutten van de kracht van mensen en hun verbeelding is nodig om te komen tot nieuwe antwoorden op bestaande vraagstukken. Het Kabinet voor Levend Onderzoek biedt creatief onderzoek naar wezenlijke vraagstukken door kunst en dialoog.

Zoekt u een innovatief antwoord op een vraagstuk in uw organisatie? Zie www.hetkabinetvoorlevendonderzoek.nl Bel Mail

 

Just Justa fotografie

Just Justa fotografie


inspireren-zonder

H├ęt verhaal voor uw publiek

Een goed verhaal op de juiste plek kan een wereld van verschil maken. Om informatie te kunnen opslaan en onthouden zoekt ons brein naar samenhang tussen gebeurtenissen en feiten. Een raak verhaal brengt die samenhang. En raakt het publiek in de kern. Graag breng ik de essentie van uw boodschap over in woorden die werken.

Is dit wat u zoekt? Bel Mail

 

Mathijs Immink fotografie

Programma met impact

Wilt u een inspirerend congres met blijvende impact? Ik denk graag met u mee over het programma en leid uw mensen met verve door de dag.

Ik geniet van het beste uit mensen halen, van inspelen op wat er leeft op dit moment en van het prikkelen tot een scherp inhoudelijk gesprek. Met betrokkenheid bij de inhoud en hart voor de mens, zal ik uw congres of bijeenkomst op een hoger plan te tillen.

Heeft u interesse? Bel Mail