Wat ik doe

verbinden-zonder

Begeleiding bij verandering

Hoewel verandering de enige constante is, maakt veranderen in organisaties vaak onzeker. Althans, zolang het niet het ‘eigen’ verhaal van de betrokkenen is. Zodra de gewenste koers van ‘het bedrijf’ samenvalt met de persoonlijke koers van de mensen die het gaan doen, is elke ambitie – en meer dan dat – haalbaar. Hiertoe komen vraagt om een proces van zelfonderzoek en moed.

Heeft u behoefte aan een vernieuwde richting, gedragen door uw medewerkers en klanten? Graag zet ik mijn persoonlijkheid, kennis, ervaring en netwerk in voor uw transitie.

Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvend gesprek? Bel Mail

 


In dialoog over uw vraagstuk

Zoekt u een bijzondere en effectieve manier om uw grote vraagstuk met uw medewerkers te onderzoeken? Wilt u een inspirerende en verbindende avond beleven met uw klanten en relaties?

In een dialoog begeleid ik u bij een betekenisvolle uitwisseling over een complex vraagstuk. Aan de hand van specifieke principes, kiezen we een vorm van dialoog die past bij uw vraag. Ik kan voor uw organisatie een dialoog proces inrichten of bijv. een eenmalig dialoogdiner samenstellen. Met garantie op een waardevolle uitkomst.

Bent u geïnteresseerd in een dialoog diner of conversatie? Bel Mail

 


Uw eigen Kabinet voor Levend Onderzoek

Het Kabinet voor Levend onderzoek is een concept voor onderzoek naar inzicht in uw wezenlijke vraagstuk door kunst en dialoog. Het benutten van de kracht van mensen en hun verbeelding is nodig om te komen tot nieuwe antwoorden op bestaande vraagstukken. Levend onderzoek stelt mensen in staat om vanuit hoofd en hart gezamenlijk een vraag te onderzoeken. In dialoog met uw mensen (intern, extern) en door artistieke reflectie van kunstenaars uit diverse disciplines.

Heeft u interesse in levend onderzoek door uw organisatie of netwerk? Zie www.hetkabinetvoorlevendonderzoek.nl Bel Mail

 

Just Justa fotografie

Just Justa fotografie


inspireren-zonder

Inspireren tijdens uw event

Een goed verhaal op de juiste plek kan een wereld van verschil maken. Om informatie te kunnen opslaan en onthouden zijn onze hersenen steeds op zoek naar samenhang tussen gebeurtenissen en losse feiten. Dat is precies wat verhalen doen: ze presenteren gebeurtenissen in samenhang.

Ik beschouw het leven als één groot verhaal. Als spreker voor uw publiek, zal ik uw thema verbinden aan de grote klassiekers, aan mijn eigen praktijk of aan een verhaal uit uw eigen koker. En hiermee zal ik uw publiek inzicht geven, in beweging zetten, verbinden en bovenal… inspireren.

Is dit wat u zoekt? Bel Mail

 

Mathijs Immink fotografie

Uw dag in banen leiden

Wilt u een inspirerend congres met een rijke opbrengst? Ik denk graag met u mee over het programma en leid uw mensen met verve door de dag heen.

Ik geniet van het beste uit mensen halen, van inspelen op wat er leeft op dit moment en van het prikkelen tot een scherp inhoudelijk gesprek. Met betrokkenheid bij de inhoud en hart voor de mens, weet ik hoe uw congres of bijeenkomst op een hoger plan te tillen.

Heeft u interesse? Bel Mail